Pentru succesul tau online,
apeleaza la DOZO pentru

afla mai multe

DOZO - web design, SEO, marketing online

Web design. SEO. Marketing online.

Daca vrei ca afacerea ta sa iasa in evidenta, sa fie cu un pas in fata concurentilor si sa obtii rezultate masurabile in bani, atunci ai ajuns unde trebuia.

La DOZO, noi credem in construirea de branduri puternice, care sa inspire incredere, prin crearea de site-uri de calitate si prin aplicarea de strategii testate de continut, SEO si marketing online.

0766 259 534

Unde te situezi in acest moment?

Pasul 1

Creare site web

In primul rand ai nevoie de un site de calitate. Acesta iti va crea o imagine de incredere, dar, fiind bine realizat, iti va reduce in acelasi timp costurile de optimizare si promovare.

→ creare site
→ creare magazin online

Pasul 2

Optimizare SEO

Poti avea un site extraordinar, dar daca nu il viziteaza nimeni, este ca si cum nu l-ai avea deloc. 75% din utilizatorii Google nu au trecut niciodata de prima pagina de rezultate.

→ afla mai multe
→ testeaza-ti site-ul GRATUIT

Pasul 3

Marketing online

Odata ce ai adus vizitatorii in site, trebuie sa te asiguri ca acestia nu vor pleca din site inainte sa indeplineasca actiuni specifice, precum comanda de produse sau abonarea la newsletter.

→ afla mai multe
→ obtine mai multi clienti

Nu stii de unde sa incepi?

Cand vrei un website nou, sa stii ce sa ceri si ce asteptari sa ai poate fi cel mai dificil lucru. Daca intrebarile dezvoltatorului te deruteaza sau daca, mai rau, nu stii ce intrebari sa pui la randul tau, ai toate sansele sa te alegi cu un website care nu iti va folosi la nimic pe viitor.

Un website este un instrument, nu un afis. Tocmai de aceea am creat pentru tine eBook-ul "5 intrebari cheie de pus inainte de a comanda un website", pentru a te ajuta sa intelegi ce anume trebuie sa urmaresti ca proprietar de website pe tot parcursul procesului de creare a unui site nou.

Descarca gratuit eBook-ul DOZO